Za pierwszy przegląd QG1 1.9 TDI zapłaciłem dokładnie 371 PLN. W cenie był filtr oleju, filtr powietrza, uszczelka korka i normalia, cokolwiek to znaczy. Olej miałem swój. Uważam, że cena jest do zaakceptowania.
Ile kosztuje przegląd 1.4 tsi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blackrsw2 aso to jakieś głąby pracują jak dzwoniłe i pytałem ile to zaznaczałem że z własnym olejem i powiedzieli 330. dziś ojsciec dzwoni sie umówić a oni że 130 i ich filtr oleju ...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsw2 aso to jakieś głąby pracują jak dzwoniłe i pytałem ile to zaznaczałem że z własnym olejem i powiedzieli 330. dziś ojsciec dzwoni sie umówić a oni że 130 i ich filtr oleju ...
Komentarz
-
-
a w którym robiłeś? spoko jade z ojcem akurat bo on prowadzić za bardzo teraz nie może coś mu noga boli wiec powalcze od razu o sprężyny bo ojca jako malo rozeznanego w temacie pewnie będą zbywali. powiedzieli 130 i wiecej nie dostanaBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsa w którym robiłeś? spoko jade z ojcem akurat bo on prowadzić za bardzo teraz nie może coś mu noga boli wiec powalcze od razu o sprężyny bo ojca jako malo rozeznanego w temacie pewnie będą zbywali. powiedzieli 130 i wiecej nie dostana
Komentarz
-
-
Ja jak już wcześniej pisałem serwisuję w Czechach miejscowość Hlucin
15kkm - 482
30kkm - 440
45kkm - 700 dodatkowo wymiana płynu hamulcowego, serwis klimatyzacji z nabijaniem
Wszystkie części ich
Więc jeśli doliczysz po 100km tam i powrót to i tak powinno być mniej niż w Emidzie :!:
Zawsze możesz zadzwonić i się dowiedzieć co ci zaproponują :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrspanowie troche się podalcze pod temat. co prawda nei tsi ale mpi. ojciec ma toura 1.4 mpi i chcemy zrobić przeglad po 5 tys / rok
no i dzwonie do 2 aso jakie mamy w Białymstoku i panowie mi mówią że koszt to 330 zł za ich filtry i wymiane olej wiozę swój. czy aby to troche nie za dużo? ile płaciliscie za taka usługę ? robił ktoś ostatnio w 1.4 mpi taki przeglad?
sory za off top ale nie chce zakaldać kolejnego tematu i robić syfu na forum
z góry dzieki za odpowiedzi
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr.- 1.6 MPI
Komentarz
-
-
Ja jak już wcześniej pisałem serwisuję w Czechach miejscowość Hlucin
pierwszy przegląd gwarancyjny , aso Ultima Zgorzelec , wymiana oleju, filtrów paliwa i powietrza, 1116 pln
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzika filtr paliwa to sie wymienia przy 60 tys km chyba.... powietrza zdaje sie tez pozniejI jeszcze mnie na filtr naciągneli. I najlepsze że taki frajer ze mnie że grzecznie zaplacilem i nawet gościa nie skrzyczałem. Takie to polskie społeczenstwo , wiekszosc to tacy frajerzy jak ja , mało kto jest taki że wykłóci sie o swoje...
Napisane za pomocą batonika KitKat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plZamieszczone przez pandzik:shock: a filtr paliwa to sie wymienia przy 60 tys km chyba.... powietrza zdaje sie tez pozniej
Komentarz
-
-
Przegląd po 60.000 km (duży)
Materiały poza ASO:
Filtr powietrza Mann - 44zł
Filtr oleju Mann - 29 zł
Filtr paliwa Mann - 60 zł
Filtr Kabinowy Mann - 36 zł
Świeca NGK (4 szt ) -132 zł
Dostawa - 19 zł
Olej Motul specyfic 5l ( zostanie na dolewkę) 504/507- 175 zł
Materiały w ASO
Płyn hamulcowy DOT 4 - 33,40 zł
Razem materiały 528,4 zł
Robocizna ASO
Wymiana świec 61,55 zł
Wymiana filtra paliwa 46,16 zł
Wymiana filtra kabinowego 15,39 zł
Przegląd okresowy rozszerzony 246,19 zł
Wymiana filtra powietrza 15,39 zł
Wymiana płynu hamulcowego 76,94 zł
Razem robocizna 461,62 zł
Koszt przeglądu 990,02 zł
Ciekawostka: wg ASO filtra paliwa nie trzeba wymieniać :shock:
Na koniec wisienka:
Montaż pióra wycieraczki tylnej ( poprzedniego nie było - ukradli) 30,77 zł :evil:
Gdybym wiedział, że skasują za taką pierdołę to zakazałbym im montażu.
OT - po co te studia, ja chcę montować wycieraczki (30 zł za 30 s. pracy).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnKoszt pierwszego przeglądu QG1 260zł (mój olej).SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_PoznańZamieszczone przez krzysnKoszt pierwszego przeglądu QG1 260zł (mój olej).
Komentarz
-
Komentarz